Для «Гарної ресторації» на Локачинщині організували ярмарок вакансій

16 Травня 2019, 08:10
1355

Районна філія центру зайнятості організувала міні-ярмарок вакансій для «Гарної ресторації», що у Холопичах, за професіями бармен, кухонний робітник, офіціант, прибиральник виробничих приміщень.

Захід пройшов 13 травня, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

У заході взяли участь семеро безробітних, які мають досвід роботи в цій сфері.

Директорка закладу Олена Дулеба ознайомила присутніх з графіком роботи, умовами, оплатою праці та вимогами до претендентів.

Запевнила, що заробітна плата виплачується вчасно і в повному обсязі, забезпечено виконання всіх соціальних гарантій, передбачених державою. Також поінформувала про безкоштовне харчування та можливість доїзду. Основні вимоги роботодавця – відповідальність і чесність в роботі, комунікабельність.

Одночасно обговорили питання можливості щодо проходження стажування безробітних на робочому місці із подальшим працевлаштуванням. З метою працевлаштування та для більш детального ознайомлення з місцем роботи безробітні запрошені відвідати ресторан «Гарна рестрація».

Ярмарок вакансій перетворився в конструктивний діалог, в якому безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024