У Луцьку проходить масштабний бізнес-семінар

14 Травня 2019, 15:14
1964

У Луцьку стартував безкоштовний бізнес-семінар «Анатомія бізнесу: Ефективні технології продажу» для керівників, маркетологів та власників бізнесів.

Розпочався семінар 14 травня о 10:00 у розважальному центрі «Промінь». Модерує захід ведуча суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд» Галина Падалко.

Перш за все вона подякувала за підтримку компанії Modulsoft, яка допомагає розвиватися бізнесу у Луцьку, і бізнесменам, які працюють на благо громади, створюючи робочі місця. Модераторка представила учасникам семінару організатора – Вадима Корнелюка, представника компанії Modulsoft.

«Цей захід у Луцьку проходить вдруге. Організований він за ініціативи компанії «Бітрікс24», яка на нашому ринку з 2008 року. Це СRM-система (управління відносинами з клієнтами, – ред.) з повним комплексом того, що допоможе керувати вашим бізнесом. Компанія Modulsoft також завжди рада допомогти в автоматизації вашого бізнесу», – звернувся до присутніх Вадим Корнелюк, а опісля представив інформаційних спонсорів заходу.

Учасники семінару вже мали змогу послухати доповідачів:  Костянтина Павленка (менеджера партнерського відділу компанії «Бітрікс24»), Валентина Яроменка (засновника і CEO компанії White Sales, автора філософії «білих продажів»), Олену Клейнер (засновницю і СЕО компанії Clever Consulting), Леоніда Клименка (Klimmi Group), Івана Шевчука (директора Волинської дирекції АТ «Укрпошта») і Ольгу Тищенко з компанії Modulsoft.

Заплановані виступи ще двох спікерів. Загалом на захід завітало близько 300 слухачів.







Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024