Запустили новий сервіс для зручності пасажирів

17 Травня 2019, 16:57
Фото ілюстративне 1005
Фото ілюстративне

Мережа автобусних маршрутів — це інструмент, який відображає автобусні маршрути між містами в Україні та за кордоном, розклад руху автобусів і проміжні зупинки на їхньому шляху. 

Навчитися користуватися картою просто — достатньо перейти за посиланням.

Для пасажирів цей інструмент може бути корисним з кількох причин. По-перше, він пропонує офіційну інформацію про автобусні маршрути, проміжні зупинки та розклади. Це дасть можливість пасажирам планувати поїздки, що особливо актуально для подорожей на великі відстані та за кордон, а також в незнайомі куточки України.

Окрім того, користувачі зможуть побачити, хто саме обслуговує їхній маршрут, і яким автопарком володіє перевізник. Також можна дізнатися про власників дозволів на перевезення та термін їх дії. 

Якщо вам недовподоби якість наданих послуг перевізником, варто насамперед перевірити, чи є у нього ліцензія. Можливо, ви сіли в нелегальний автобус. Найчастіше це можна визначити за однією з ознак:

  • транспорт вирушає з «народної» зупинки, а не з автостанції;
  • бусик тісний і, схоже, перероблений з вантажного авто — часто для цього використовують Mercedes Sprinter;
  • пасажиру не видають квиток, навіть якщо його попросити.

Чим це погано? Водій не проходить медогляду перед виходом на маршрут, якщо йому стане кепсько за кермом — це його проблема і клопіт пасажирів. Ніхто не оглядає й автобус: він може зламатися в дорозі через зношеність запчастин, наприклад, лопне диск.

На запропонованій карті ви зможете перевіряти: які автобусні маршрути є в місті, які компанії їх обслуговують та коли у них закінчується дозвіл. Ви не задоволені перевізником? Дізнайтеся, що це за людина чи компанія. Подивіться на карті, де ще він працює, та коли у нього закінчується дозвіл на відповідний маршрут.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024