У Луцькраді розповіли, як готуватимуться до зими

15 Травня 2019, 13:13
у Луцьку готуються до зими 872
у Луцьку готуються до зими

У Луцьку затвердили перелік заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Про це йшлося у середу, 15 травня, під час засідання виконкому Луцькради, – пише ІА ВолиньPost.

В.о. директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк розповів, що цьогоріч намагалися врахувати всі недоліки, які трапилися в минулий опалювальний період. Так, наприклад, закупили дві установки для розсипання солі та реагенту для очищення вулиць від снігу.

«У міжсезоння будемо думати, як закупити нову техніку для того, щоб покращити очистку снігу», – відзначив заступник мера Григорій Недопад.

Департамент ЖКГ ремонтуватиме покрівлі, проведе косметичний ремонт під’їздів, промиє систему опалення, здійснить профілактичний ремонт систем холодного водопостачання у 146 будинках, системи гарячого водопостачання у 124 будинках та централізованого опалення у 185 будинках, підготує спецтехніку тощо.

ДКП «Луцьктепло» відремонтує котел № 2 котельні на вул. Декабристів, 29, проведе гідравлічні випробування тепломереж, поточний ремонт 53 центральних теплових пунктів та 54 котелень, теплових мереж та інше.

Підготують до зими й водопровідні мережі, тролейбуси, зовнішнє освітлення, заклади освіти, медицини та культури.

Член виконкому Олександр Серватович запропонував передбачити додаткові кошти на вивіз гір снігу, які збираються після очищення доріг посеред вулиць. Григорій Недопад констатував, що така проблема існує, проте багато підприємств торік надавали техніку для вивозу цього снігу.

Читайте також: Як у Луцьку ділили «дорожний пиріг»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024