Волинянка розповіла, як понад 15 років вирощує квіти

16 Травня 2019, 12:32
Квіти Світлани Шишко 1844
Квіти Світлани Шишко

Жителька Ратнівщини Світлана Шишко розповіла своїм землякам про квіткове хобі.

У вівторок, 14 травня, з ініціативи районого Центру Зайнятості, ратнівчани мали нагоду побувати в гостях у квіткарки Світлани. Про це пише Ратнівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Пані Світлана уже понад 15 років захоплюється вирощуванням квітів.

«Спочатку це було для нашої сім’ї, як хобі. А передалося нам це від діда, який любив квіти і вирощував їх для себе. Тоді, як мама почала працювати на ДП «Ратнівське лісомисливське господарство» у теплицях, де вирощували троянди, ми почали займатися цією справою більш серйозно: довозимо щороку грунт, зробили поливи, по сортах розсаджуємо усі види кожної рослини, щоб не перезапилилися в кольорі. Одні люблять затінок, інші – тягнуться до сонця. Вчасно підживлюємо, обприскуємо від шкідників для профілактики», – розповідає Світлана.

Квіткарка зазначає, що уся родина Шишко задіяна до роботи по догляду за красою на подвір'ї. Варто зазначити, що квіти не замовляють по інтернету, не купують у іноземних виробників, а вирощують свої. 

Фахівчиня з профорієнтації Леся Захарчук ознайомила присутніх з можливістю організації власної справи за сприянням служби зайнятості з попереднім проходженням курсів цільового призначення підприємця-початківця. Пані Світлана зацікавилася цією послугою і готова випробувати свої здібності, вміння та навички на придатність для організації підприємництва шляхом проведення тестування.

Різноколірна віола, примулка, шаровидна флокса, децентра, гравілат, анемона, хоста, бересклет, бронера, медуниця, форзиція та багато-багато інших квітів радували око учасників заходу.

Захід провели у рамках реалізації проекту «Територія майстерності».

Квіти Світлани Шишко
Квіти Світлани Шишко

Квіти Світлани Шишко
Квіти Світлани Шишко

У гостях у Світлани Шишко
У гостях у Світлани Шишко

Квіти Світлани Шишко
Квіти Світлани Шишко

Читайте також: 

«Цю справу я люблю», – ратнівчанин розповів як розпочав власний бізнес на ягодах та фруктах

Прохідський бізнесмен показав ратнівчанам, як він заробляє гроші. ФОТО

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024