Як розводять свійську птицю на Локачинщині

17 Травня 2019, 14:20
819

Працівники районної філії центру зайнятості організували виїзну зустріч до приватного підприємця Володимира Остапчука, який успішно розвивається та спеціалізується на розведенні свійської птиці.

Зустріч пройшла 14 травня, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Володимир Миколайович провів екскурсію по території підприємства та детально ознайомив з технологією процесу інкубації яєць свійської птиці.

Під час зустрічі обговорили основні показники діяльності, пріоритетні напрямки роботи служби зайнятості із роботодавцем, детально зупинились на організації тимчасових робіт та компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Також обговорили можливі варіанти працевлаштування через організацію стажування безробітних безпосередньо на робочому місці, адже основною перевагою стажування є максимальне наближення до умов праці конкретного підприємства, вивчення специфіки роботи на ньому.

Також розповіли про послуги, які надає служба зайнятості своїм клієнтам, такі як: «Skype-співбесіди» та «Електронний кабінет роботодавця».


Нагадаємо, що для «Гарної ресторації» організували ярмарок вакансій, а у районній філії центру зайнятості навчали складати резюме.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024