Modern-Eхро проведе Modern Retail Forum у Варшаві

17 Травня 2019, 11:28
1457

Компанія Modern-Eхро проведе другий в цьому році Modern Retail Forum.

Подія відбудеться у Варшаві в рамках 12 Конгресу ринку FMCG 28-29 травня. Тема – «Шлях до магазину майбутнього».

Modern Retail Forum – це платформа для обміну ідеями, знаннями та комунікацією між партнерами, яка допомагає підприємцям зазирнути в майбутнє сектору FMCG і ритейлу,  прийняти стратегічні рішення щодо управління компаніями.

У березні цього року  компанія Modern-Expo вже проводила  форум у Києві, темою якого були трансформації в ритейлі. Форум та виставку SMART-продуктів компанії відвідали понад 2000 гостей.

Читайте також: Якими будуть магазини майбутнього: найцікавіше з Modern Retail Forum 2019

Modern Retail Forum у Варшаві – це нагода на європейському рівні обговорити теми, пов'язані зі змінами в ритейлі та способами використання можливостей в нових умовах.  

Під час тематичної дискусії Modern Retail Forum, організованої компанією, учасники аналізуватимуть прогнози для комерційного сектору разом з експертами Modern-Expo та їхніми гостями.

Про ефективний маркетинг в ритейлі, правильне діагностування споживчих потреб, торговельні точки як місце встановлення соціальних контактів, зміни в очікуваннях споживачів та їхній вплив на покупки і багато іншого говоритимуть знані фахівці,  спікери з Польщі, України, Румунії, Великобританії та США.

Спікери форуму
Спікери форуму

А ще під час Modern Retail Forum у Варшаві можна буде довідатися про те, як залучати  потенціал нових галузей, таких,  як нейромаркетинг, для «розшифровування» потреб сучасного споживача.

Як з допомогою етнографії та семіотики виявляти закономірності поведінки клієнтів і вираховувати шляхи покупок. Чи, наприклад,  чого вимагає нове покоління гіпермаркетів і що потрібно для створення магазинів, які викликатимуть емоції.

Конференція ринку FMCG 2019 відбудеться 28-29 травня у Варшаві в готелі Double Tree by Hilton Warsaw за адресою: вул. Скальніцової 21. На дискусію Modern-Expo запрошуємо Вас на перший день з'їзду до тематичної зали № 1. Лекції розпочнуться з 14:30.

Довідка

Modern-Expo Groupміжнародна компанія, постачальник №1 комплексних рішень для ритейлу в Центральній і Східній Європі. Виробничі майданчики, загальною площею 112 000 м², знаходяться в Луцьку (Україна), Верхньодніпровську (Україна) і Вітебську (Білорусь).

Modern-Expo постачає обладнання в понад 70 країни світу; асортимент компанії – більше 50 тисяч найменувань, зокрема, торгові стелажі, касові бокси, обладнання з нержавіючої сталі, каси самообслуговування, стелажі високого складування, POS-обладнання, холодильне обладнання; сьогодні компанія також розробляє SMART-рішення для ритейлу. 11 офісів компанії знаходяться в Україні, Франції, Польщі, Білорусі, Німеччині, Великобританії, ОАЕ та інших країнах.

Серед клієнтів Modern-Expo такі відомі компанії, як: Groupe Auchan, PepsiCo, Metro AG, British American Tobacco, Philip Morris, Imperial Tobacco, Carrefour, OKKO, АТБ, Union COOP, E.Leclerc, Fozzy Group, Rewe Group, Zabka, Henkel, SPAR та інші.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024