Як локачанин знайшов роботу завдяки районній філії центру зайнятості

18 Травня 2019, 17:22
769

Юрій Букарєв, житель Локач, довгий час працював водієм автотранспортних засобів. Чоловік втратив роботу і вирішив звернувся по допомогу в працевлаштуванні до районної філії центу зайнятості.

«Безробіття – це тимчасово», – одразу ж для себе вирішив пан Юрій, – пише Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Під час перебування на обліку в службі зайнятості, він сумлінно і відповідально відвідував семінари та ярмарки вакансій. Активно та зацікавлено співпрацював з спеціалістом з питань зайнятості, та не лише приходив на заплановані відвідування, а й час від часу телефонував, щоб дізнатися чи не з’явилися нові вакансії. Брав участь у громадських роботах та роботах тимчасового характеру.

Фахівці служби запропонували безробітному можливість пройти навчання з подальшим працевлаштуванням у ПрАТ «Волиньхолдінг», за професією – налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції.

Керівник підприємства після співбесіди з безробітним зазначив, що Юрій досить швидко опановує нові знання, відповідально вивчає всі технологічні процеси на підприємстві.

Тому чоловікові після співбесіди, запропонували постійне місце роботи на посаду укладальник-пакувальник товарно-матеріальних цінностей. Безробітний із задоволенням прийняв пропозицію працювати у компанії, яка прагне бути однією з найкращих на ринку праці з конкурентною заробітною працею.

Нагадаємо, як розводять свійську птицю на Локачинщині.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024