Ковельська поліклініка облради має дуже кепські справи

19 Травня 2019, 14:00
855

Голова Волинської обласної ради каже, що госпрозрахунковий медичний заклад не може заробити гроші.

У прямому ефірі на одному з телеканалів голова Волинської обласної ради Ігор Палиця згадав колишню Ковельську вузлову лікарню, на базі якої створено обласне комунальне підприємство – поліклініку.

Читайте також: Обласна рада підводить свою Ковельську поліклініку до ліквідації

Спочатку очільника представницької влади Волині спиталися про долю школи у селі Затурці Локачинському районі, оскільки обласної радою прийнято рішення про її реорганізацію, а насправді, як кажуть місцеві мешканці, влада хоче закрити цей навчальний заклад.

«У нас немає сьогодні можливості утримувати просто на роботі людей, щоб платити їм зарплати і утримувати для цього заклад. Немає необхідності і немає можливості. Так само, як сьогодні в нас були представники Ковельської залізничної лікарні – поліклініки, яка вже госпрозрахункова, но в них не получається заробити, куда обласний бюджет витратив 34 мільйона гривень і так нічого… В нас немає сьогодні такої можливості. Будь ласка, вони фахівці, давайте шукати разом, придумайте самі, покажіть, що це потрібно – ми вам допоможемо. Но просто так вам платити гроші, а ви будете придумувати дітей, які у вас вчаться, – такого не буде», – сказав Ігор Палиця.

Читайте також: У Ковелі голова Волиньради заспокоював залізничників щодо їхньої лікарні

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024