Гнідавський цукровий завод продовжують модернізувати

25 Травня 2019, 12:17
Гнідавський цукровий завод продовжують модернізувати 1301
Гнідавський цукровий завод продовжують модернізувати

Встановлені жомопреси на Гнідавському цукровому заводі вже минулого року суттєво зменшили кількість сирого жому, який потрапляє у відвали.

Про це повідомляють на сайті ПАТ Гнідавський цукровий завод.

Гнідавський цукровий завод продовжує модернізацію виробництва впевнено, досягаючи європейських стандартів. Після встановлення жомопресів та фільтрів глибокого віджиму у планах напрацювання концепції сушіння жому.

«Фактично минулого року жому у відвалах у нас не було, увесь у нас розібрали селяни. Ще один рік роботи і у нас всі жомові сховища будуть порожніми. Жом буде більш віджатіший, відповідно, і кращої якості, і краще зберігатиметься, і матиме більше поживних речовин», – розповідає заступник голови Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин.

На підприємстві розповідають, що планують перейти на такий рівень роботи заводу як у Польщі, Німеччині, коли практично на території заводу жому не буде.

Така модернізація, яку з року в рік здійснює Гнідавський цукровий завод є частиною перспективного плану затвердженого з метою повного розвантаження полів фільтрації та у перспективі їх закриття.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024