Волиняни на підтримку армії спрямували понад 90 мільйонів гривень

22 Травня 2019, 16:38
Волиняни на підтримку армії спрямували понад 90 мільйонів гривень 775
Волиняни на підтримку армії спрямували понад 90 мільйонів гривень

На Волині стабільно зростають надходження військового збору. За підсумками січня-квітня 2019 року до держбюджету в області сплатили 94,3 мільйона гривень військового збору. Це на 21,1 відсотка більше в порівнянні з аналогічним періодом у 2018 році.

Про це повідомляє Сектор комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області.

Оскільки військовий збір сплачується з легальних доходів громадян, то кожен, хто отримує легальну зарплату, щомісяця робить посильний фінансовий внесок в обороноздатність держави, – наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Турбота про здатність країни захищати свої інтереси в умовах військового протистояння передбачає своєчасну і повну сплату податків, зокрема військового збору. Тож, щиро дякую тим працедавцям і суб’єктам підприємництва, які свідомі свого конституційного обов’язку щодо сплати податків. Саме соціально відповідальний бізнес заслуговує на повагу кожного  громадянина і суспільства в цілому», - наголошує начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів підкреслила, що завдяки налагодженому діалогу з представниками сумлінного бізнесу в області відстежують стабільну тенденцію росту податкових надходжень.

Довідково: за підсумками січня-квітня 2019 року найбільшу суму військового збору сплатили у Луцьку – 40,4 мільйона гривень, на території Луцького району – понад 7,4 мільйона гривень, у Ковелі – понад 5,9 мільйона гривень, у Володимирі-Волинському - 5,1 мільйона гривень військового збору, у Нововолинську –  4,5 мільйона гривень.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024