У селищі на Волині хочуть побудувати новий торговельний центр

23 Травня 2019, 14:12
970

У Шацьку на місці старого ринку хочуть збудувати новий торговельний центр з тимчасовим місцем проживання.

Відповідну заяву про наміри інвестор опублікував у районній газеті «Шацький край».

Замовник будівництва – ковельський підприємець. У заяві про наміри йдеться також про місцезнаходженням майданчика будівництва: смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги. Очевидно, що йдеться про місце на старому ринку. Характеристика діяльності об’єкта – нове будівництво торгівельного центру, соціально-економічна необхідність планової діяльності – обслуговування закладу з надання торговельних послуг та тимчасового проживання. Планують будівництво та обслуговування закладу на площі 0,4095 га.

У документації визначено й участь громадськості: розповсюдження заяви про наміри та заяви про екологічні наслідки діяльності через засоби масової інформації, доступ громадськості до матеріалів проекту ОВНС, врахування заяв звернень громадських організацій, об’єднань та окремих громадян на стадії розробки матеріалів ОВНС проведення за їх вимогою громадських слухань з приводу проектованої діяльності.

Із зауваженнями та пропозиціями стосовно будівництва звертатись у Шацьку райдержадміністрацію (44000, Волинська область, смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги 1 (б), е-mail: [email protected]).

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024