Який санаторій обрати для відпочинку в Трускавці

23 Травня 2019, 12:03
Відпочинок в Трускавці – який санаторій вибрати 2791
Відпочинок в Трускавці – який санаторій вибрати

Трускавець. Свіже чисте повітря, цілющі води та чарівні обрії Карпатських гір. Сюди хочеться повертатися знову й знову, адже на курорті Трускавець «виліковують» душу і тіло. Відпочиваючим тут гарантоване цікаве та різноманітне дозвілля з екскурсіями, розвагами та косметичними процедурами в SPA.

Сама назва «Трускавець» має цікаве подвійне походження: в перекладі з польського – воно означає «полуниця», а з литовського «сіль», що пов’язано з центром солеваріння, заснованим в XІІ сторіччі. Прямо в готелях курорту можна замовити мандрівку до відомих культурно-історичних пам’яток, яким вже понад 200 років. 

«ТРУСКАВЕЦЬ» – САНАТОРІЙ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ВІДПОЧИНКУ

Бажаєте відпочити у всесвітньо відомій здравниці Прикарпаття? Від різноманіття готелів, вілл, садиб та санаторіїв у туриста голова обертом. В якості гарних прикладів місць, де можна купити путівку в Трускавець і поліпшити стан здоров’я пропонують наступні комплекси.

САНАТОРІЙ «КРИСТАЛ»

Почесний лідер за рівнем доступності та популярності на всьому курорті. Обираючи для відпочинку Кристал, санаторій який знаходиться на найвищій точці місця поблизу великого лісового масиву, включає понад 120 лікувальних та косметичних процедур. Мальовнича природа, повітря, сповнене фітонцидів із хвойних дерев, цілюща мінеральна вода із власного бювету, збалансоване харчування за системою «шведський стіл», різні класи номерів,  розвинена інфраструктура додаткових послуг – головні причини обрати Кристал для оздоровлення та відпочинку.  Санаторій спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної, сечовивідної систем, а також має ряд програм для зміцнення імунітету, оптимізації травлення. 

1
САНАТОРІЙ «КРИСТАЛ»
САНАТОРІЙ «КРИСТАЛ»

САНАТОРІЙ «КАРПАТИ»

Санаторно-курортний комплекс березі мальовничого озера, який вабить до себе не тільки тисячі українців, але й сотні гостей із-за кордону. Стильні і затишні номери на будь-який смак, смачні дієти, ресторани вишуканої кухні, розваги для дітей та дорослих, чарівна природа довкола – все це в «Карпатах» розвинуто на високому рівні. Поруч з санаторієм знаходиться визначна пам’ятка ландшафтно-паркового мистецтва «Підгір'я», що має свій невеликий зоопарк. В санаторії працюють лікарі з багаторічним стажем та вищою кваліфікаційною категорією. Вони допомагають гостям із патологіями обміну речовин,  репродуктивних органів, нирок, печінки та жовчного міхура. 

САНАТОРІЙ «КАРПАТИ»
САНАТОРІЙ «КАРПАТИ»

САНАТОРІЙ «АЛМАЗ»

Популярний сімейний санаторій, розташований неподалік від Кристалу. Алмаз – вдале рішення для відпочинку  дітьми. Часті акції, знижки та спецпропозиції дозволяють оздоровити малечу в спільній поїздці на відпочинок та заощадити кошти. В їдальні пропонується 10 видів дієт і стандартне харчування. Зручні корпуси, широка мережа дозвілля, приголомшуючий вид з вікна і мальовнича лісова природа довкола – важливі складові швидкого одужання та відновлення сил. Місцева мінеральна вода чудово сприяє лікуванню урологічних захворювань і патологій нирок.  

САНАТОРІЙ «АЛМАЗ»
САНАТОРІЙ «АЛМАЗ»

«ЖЕНЕВА» В ТРУСКАВЦІ

Готельно-санаторний комплекс, оформлений в кращих традиціях української гостинності. Цілюща лікувальна вода з бювету доступна в 5 хвилинах.   Гостям пропонується багатий вибір номерів, від однокімнатного, до розкішних апартаментів люкс а також турпакетів, в залежності від кратності харчування і наявності послуг СПА. Медичний профіль закладу - патології нервової, статевої, опорно-рухової систем.

«ЖЕНЕВА» В ТРУСКАВЦІ
«ЖЕНЕВА» В ТРУСКАВЦІ

ЦІНОВА ПОЛІТИКА НА КУРОРТІ В ТРУСКАВЦІ

Український курорт Трускавець – це приємне  поєднання європейського рівня з вітчизняними цінами. Це головна причина переваг над закордонними  оздоровницями,  відпочинок в яких значно дорожче. На сайті sanatorii-karpat.com ви можете ознайомитися з усіма здравницями Західної України.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024