«Перевізникам – усе, без контролю»: лучанин обурився ситуацією з транспортом в місті

26 Травня 2019, 16:22
ситуація з транспортом наближається до критичної 1004
ситуація з транспортом наближається до критичної

Лучанин Анатолій Кондратюк обурений роботою управління транспорту Луцькради.

Про це він написав на платформі Відкрите місто.

«Як «турбуватися» про людей, щоб позбавити їх половини громадського транспорту. Це не жарт і не прикол. Це – результати «наполегливої та плідної» праці управління транспорту Луцької міськради під керівництвом такого собі Степанова», – пише він.

Так, лучанин наводить приклад із транспортним сполученням із мікрорайоном Вересневе.

«Якщо у травні минулого року до мікрорайону Вересневе курсували тролейбусний маршрут (№4, 4а) та маршрутки №№23, 24,4, то на сьогоднішній день залишились тролейбус та маршрутка №24. Ось так, лише за рік роботи «зникла» половина громадського транспорту, зникло сполучення з мікрорайонами ЛПЗ та Гнідава», – пише автор.

Анатолій Кондратюк обурюється, що за найменшої забаганки перевізників їм змінюють маршрути, підвищують вартість проїзду.

«Разом з тим, належного контролю за технічним станом рухомого складу, дотриманням графіку руху та пасажиропотоком не забезпечено. Одним словом: перевізникам – усе, без контролю, пасажирам – підвищення вартості проїзду, без належної якості та кількості надання послуг. Чого чекати далі, повної транспортної ізоляції?» – резюмує він.

Читайте також: За два тижні в Луцьку перестане їздити маршрутка № 4

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024