ситуація з транспортом наближається до критичної

«Перевізникам – усе, без контролю»: лучанин обурився ситуацією з транспортом в місті

26 Травня 2019, 16:22

Лучанин Анатолій Кондратюк обурений роботою управління транспорту Луцькради.

Про це він написав на платформі Відкрите місто.

«Як «турбуватися» про людей, щоб позбавити їх половини громадського транспорту. Це не жарт і не прикол. Це – результати «наполегливої та плідної» праці управління транспорту Луцької міськради під керівництвом такого собі Степанова», – пише він.

Так, лучанин наводить приклад із транспортним сполученням із мікрорайоном Вересневе.

«Якщо у травні минулого року до мікрорайону Вересневе курсували тролейбусний маршрут (№4, 4а) та маршрутки №№23, 24,4, то на сьогоднішній день залишились тролейбус та маршрутка №24. Ось так, лише за рік роботи «зникла» половина громадського транспорту, зникло сполучення з мікрорайонами ЛПЗ та Гнідава», – пише автор.

Анатолій Кондратюк обурюється, що за найменшої забаганки перевізників їм змінюють маршрути, підвищують вартість проїзду.

«Разом з тим, належного контролю за технічним станом рухомого складу, дотриманням графіку руху та пасажиропотоком не забезпечено. Одним словом: перевізникам – усе, без контролю, пасажирам – підвищення вартості проїзду, без належної якості та кількості надання послуг. Чого чекати далі, повної транспортної ізоляції?» – резюмує він.

Читайте також: За два тижні в Луцьку перестане їздити маршрутка № 4