Триває модернізація Гнідавського цукрового заводу

01 Червня 2019, 10:05
Ростислав Новосад 1468
Ростислав Новосад

Сьогодні на Гнідавському цукровому заводі успішно втілюють в життя процес модернізації підприємства. Йдеться про встановлення новітнього обладнання, впровадження нових стандартів, забезпечення гідних умов праці.

Про це у коментарі заявив директор підприємства Ростислав Новосад, – пишуть на сайті заводу.

«Коли я прийшов на підприємство то якось порахував кількість тих, хто прямо чи опосередковано причетний до його діяльності, хто отримував свій дохід у вигляді грошей чи цукру за давальницькою схемою і т. п. Як ви думаєте, яка цифра вийшла? Сто тисяч. Це не просто тисяча робітників, це ще й мільйонні сплати до бюджетів різних рівнів, це мільйони заробітної плати лучан, плюс давальницькі договори.

У нас було 25 тисяч договорів із людьми, тобто фізичними особами. Якщо взяти середню сім’ю, то цю цифру треба помножити ще як мінімум на три й матимемо 75 тисяч людей. Плюс 150 господарств, в структурі яких цукровий буряк займав 50—60 відсотків, а відповідно по 200—300 чоловік працюючих. Плюс заготівельники — і разом виходить понад сто тисяч людей, які отримували або гроші, або цукор», – запевнив керівник.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024