Рожищенська поліція зловила крадія на місці злочину

29 Травня 2019, 17:24
Фото ілюстративне 883
Фото ілюстративне

Ввечері правопорушник проник до будинку 62-річної пенсіонерки та викрав її речі. Поліцейські оперативно прибули на місце злочину та заскочили зловмисника на обійсті заявниці.

Інцидент трапився 28 травня, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Крадій, зірвавши замок із вхідних дверей помешкання, проник до будинку та обікрав його. На місце одразу ж виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські оперативно затримали крадія. Ним виявився раніше судимий 39-річний житель цього ж району. Поліція обґрунтовано підозрює правопорушника у вчиненні щонайменше п’яти аналогічних крадіжок на території району.

«За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у житло, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Після оголошення правопорушнику підозри, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Рожищенського відділення поліції Олександр Басалик.

Окрім цього, за минулу добу оперативники волинської поліції розкрили низку крадіжок, які були вчиненні раніше. Так, зокрема, у Луцьку поліцейські встановили особу 17-річного жителя Ківерців, який викрав із кімнати гуртожитку в обласному центрі ноутбук, 38-річного львів’янина, котрий обікрав квартиру в Луцьку та 21-річного зловмисника, який викрав на вулиці Рівненській в  обласному центрі камеру відеоспостереження.

Читати також: Викрадену в Рожищі машину знайшли в полі біля Кременця

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024