Жителі Гощанщини отримали безплатну правову допомогу

31 Травня 2019, 10:22
999 Джерело: rivnejust.gov.ua

Працівники Головного територіального управління юстиції у Рівненській області з робочим візитом побували у Бугринській сільській раді, де працювала мобільна точка доступу до системи безплатної правової допомоги.

Також адресну безплатну правову допомогу надавали в Управлінні соціального захисту населення Гощанської райдержадміністрації, повідомляють у Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області.

Консультували жителів Гощанського району заступниця начальника ГТУЮ з питань державної реєстрації – начальниця Управління державної реєстрації Неля Ковальова, головна спеціалістка відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Раїса Прокоп’юк, начальниця відділу взаємодії з суб'єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Олена Медведюк та головний спеціаліст Гощанського бюро правової допомоги Вадим Гупалюк.

Громадян цікавили питання прийняття спадщини особами, що проживали разом зі спадкодавцем, надання виписок з погосподарських книг, відмови від прийняття спадщини, а також оформлення пенсії по догляду за дитиною з інвалідністю.

Крім того, для державних реєстраторів виконавчих комітетів Бугринської та Бабинської сільських рад відбувся захід з підвищення кваліфікації з питань змін щодо порядку технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна, поділу земельних ділянок, що перебувають у спільній власності, взяття на облік безхазяйного нерухомого майна.

Читайте також: Представники Гощанщини поїхали навчатися на Закарпаття

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024