У Рожищенській міській раді – вакансія

04 Червня 2019, 13:34
У Рожищенській міській раді – вакансія 878
У Рожищенській міській раді – вакансія

На позачерговій сесії Рожищенської міської ради депутати прийняли рішення про створення в Рожищі муніципальної поліції. Тепер у місті шукають людей, які б хотіли працювати інспекторами.

Про це пишуть на сайті міської ради.

Основна мета новоствореної структури – слідкувати за недопущенням порушень Правил благоустрою міста Рожище, наведення та підтримання правопорядку в місті в частині паркування автотранспорту та несанкціонованої вуличної торгівлі, ведення незаконного будівництва, незаконного захоплення територій, утворення несанкціонованих сміттєзвалищ, псування об’єктів благоустрою міста.

Згідно з рішенням міської ради, на посаду старшого муніципального інспектора запрошують осіб, які досягли 21-річного віку, здатні за особистими якостями, освітою і станом здоров'я виконувати покладені на них обов'язки.

Не можуть претендувати на посаду інспектора муніципальної поліції особи, які порушують громадський порядок, особи, судимість у яких не знята і не погашена у встановленому законодавством порядку та раніше засуджені за умисні злочини, хворі на хронічний алкоголізм і наркоманію, визнані в судовому порядку недієздатними чи обмежено дієздатними, та інші особи у випадках, передбачених законами України. 

«Просимо усіх, хто зацікавився пропозицією, надсилати резюме на електронну адресу Рожищенської міської ради: [email protected] з позначкою «Муніципальна поліція». За більш детальною інформацією можна звертатися особисто до заступника міського голови Сергія Лясковського (20 кабінет, І поверх міськради), або за телефоном 068-562-36-99», – йдеться у повідомленні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024