На Волині викрили підпільний цех з фальсифікованим алкоголем

06 Червня 2019, 12:00
На Волині викрили підпільний цех з фальсифікованим алкоголем 834
На Волині викрили підпільний цех з фальсифікованим алкоголем

Під час операції «Акциз-2019» та розслідування кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 КК України податківці з’ясували, що житель Луцького району організував виробництво та збут фальсифікованого алкоголю.

Про це повідомляють у ГУ ДФС у Волинській області.

Громадянин обладнав цех у власному гаражі, при цьому виготовлення фальсифікату відбувалося у вкрай непридатних антисанітарних умовах. Виготовлена горілчана та коньячна продукція була розфасована у підготовлені пластикові пакети «bag-in-box» і призначалась для реалізації у торгових точках Луцька та Луцького району.  Поряд з цим, «підприємливий бізнесмен» здійснював незаконну реалізацію тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

За результатами проведених обшуків правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 13 тисяч пачок тютюнових виробів, 1,2 тисячі літрів рідини з характерним запахом спирту, тисячу літрів готових до реалізації лікеро-горілчаних виробів, а також обладнання, що використовували для виробництва фальсифікату. Крім того, вилучили три транспортні засоби, якими вивозили підакцизні товари на збут.

Орієнтовна вартість вилученого – близько 1,5 мільйона гривень.

Наразі проводять першочергові слідчі (розшукові) дії та вирішують питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. 



 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024