У «PremierCity» – три прем’єри і фестиваль для дітей

06 Червня 2019, 18:02
лучан запрошують дивитися кіно 902
лучан запрошують дивитися кіно

Справжніх поціновувачів кіно запрошують у «PremierCity» на перегляд фільмів.

Розклад сеансів повідомили у торгово-розважальному центрі «ПортCity».

Мультфільм «Принцеса Еммі» 0+

Еммі живе життям звичайної 8-річної дівчинки, за винятком однієї особливості – вона справжня принцеса! А ще вона розуміє мову коней, і вони – її справжні друзі. Невдовзі Еммі має зайняти королівський трон. Але несподівано до королівства приїздить підступна кузина, яка також претендує на корону. І тут все летить шкереберть...

Квитки https://premiercity.com.ua/printsessa-emmi-princess-emmy-7737/

Фільм «Люди ІКС: Темний Фенікс» 12+, 3D

Це – історія про Джин Ґрей, одну з найулюбленіших героїнь саги про «Людей Ікс», яка перевтілюється у легендарного Темного Фенікса.

Виконуючи смертельно небезпечну рятувальну місію у космосі, Джин зазнає удару якоїсь космічної сили, що перетворює її на одного з найпотужніших мутантів у світі. Борючись із цією дедалі більш мінливою силою і одночасно з власними особистими демонами, Джин стає некерованою, руйнує сім’ю Людей Ікс і загрожує знищити саму матерію, з якої сформована наша планета. Найбільш напружений та емоційний фільм про Людей Ікс за всю історію. Кульмінація 20-річної кіноепопеї про Людей Ікс, де сім’я мутантів, яких ми вже встигли вивчити і полюбити, змушена боротися з найбільш нищівним ворогом – членом власної родини.

Квитки: https://premiercity.com.ua/novi-mutanti-6544/

Фільм «Рокетмен» 16+

Кінобіографія Елтона Джона, яка переповідає про усі основні етапи життя легендарного музиканта. Глядачі побачать, як Джон, тоді ще Реджиналд Дуайт, навчався в Королівській академії музики, і як увірвався на вершину музичного олімпу.

Квитки https://premiercity.com.ua/roketmen-rocketman-7598/«Чілдрен кінофест 20

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який ознайомлює молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Щорічний фільм-переможець фестивалю визначають шляхом голосування глядачів – на вході до кінотеатру кожен відвідувач отримує бюлетень, за допомогою якого оцінює фільм.

Квитки: http://childrenkinofest.com/ua/schedule/?city=lutsk

Читайте також: У Луцьку покажуть фільм про один з найбільших злочинів радянської влади

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024