У Ковелі нагляд за будівництвом «Локомотиву» провадить сумнівна фірма із Дніпра

08 Червня 2019, 17:49
Стадіон 1009
Стадіон

Технічний нагляд за реконструкцією підтрибунних приміщень стадіону «Локомотив» здійснює приватна компанія із сумнівною репутацією.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо-інноваційна компанія «Трансбуд технолоджі» (із статутним капіталом всього в одну тисячу гривень) виграла тендер на проведення технічного нагляду за виконанням робіт з реконструкції підтрибунних приміщень стадіону «Локомотив» під розміщення транскордонного центру діалогу культур Польща-Булорусь-Україна. Ціна контракту – 356 тисяч гривень. Відповідний договір уже підписали ковельський міський голова Олег Кіндер та директор цієї фірми Віра Момот.

У виданні «Бізнес навиворіт: відгуки про роботодавців» про цю компанію опубліковано критичний допис від її колишньої працівниці:

«Не рекомендую нікому! Особливо бухгалтерам! – пише жінка на ім’я Вікторія. – Починаючи від умов, створених роботодавцем на робочому місці безпосередньо, закінчуючи самодурством власниці. В офісі (не знаю, як влітку) взимку холодно так, що в шубі і чоботях, у вовняній хустці як захворіла на початку грудня, так і звільнилася першого лютого застуджена. Поняття «обідня перерва» у цій компанії відсутня, можна швидко перекусити і знову в «бій». Відпустку можна взяти ТІЛЬКИ за свій рахунок, про лікарняний, або раптом день потрібен на рішення непередбачених проблем – забудьте думати! При прийомі на роботу оголошують перелік обов’язків (тобто, чітко описують ділянку роботи), але тільки приступите – з’ясуєте, що це верхівка айсберга з того, що повинен робити, а на заперечення або прохання організувати допомогу – виявляється, що це твоя робота, і якщо ти і її не зробиш – буде біда, а помічникові треба платити і, відповідно, це може відобразитися на твоїй зарплаті».

Прийшовши у відділ бухгалтерського обліку я виявилась єдиним бухгалтером і весь час моєї роботи, а це два місяці, так і не знайшли у відділ більше нікого.

Робоче місце для бухгалтера – окрема «пісня»… Брудна кімната-«шкубатурка» 2,5 на 2,5 метра під ключем, але без вікон (вірніше вікно є – в коридор!), в якому планували облаштувати місця для трьох бухгалтерів (якщо ця потужна компанія знайде стільки співробітників у даній галузі). Дуже темна до того ж. Правда, дали настільну лампу з потужністю… я промовчу. Оргтехніка – все тільки в планах, а на сьогодні у бухгалтера – монітор 15-ти річної давності, в якому, щоб щось побачити, потрібно гортати прокруткою або зменшувати до стану – під мікроскопом. І якщо запитати про це, у відповідь – стіна нерозуміння, мовляв, що вас не влаштовує: цей монітор більше, ніж у ноутбука! Люди не розуміють, що для бухгалтера очі – це теж інструмент.

Власниця (благо немає її в країні), а то люди б «пачками» щомісяця звільнялися – це окрема розмова. Маючи досить поверхневі знання в бухгалтерії, територіально перебуваючи далеко, все ж примудряється «отруювати» кожен день вщент. Поваги до персоналу немає причому ні до кого, ставлять нікому не потрібні завдання з великою тимчасовою витратою з серії «мені не потрібна ваша робота, просто мучтеся», а на справді першочергові завдання робочого часу не вистачає, а виконати їх треба! Працювати будете цілодобово і цього ніхто не оцінить. Зарплата в конверті і один раз на місяць, переробки ніхто не врахує, а якщо відпроситись – день не оплатять. Не витрачайте час і рядки в трудовій книжці. Ця компанія того не варта».

Допис у виданні опублікували ще 4 лютого 2019 року, але компанія на нього ніяк не відреагувала.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024