У «Волиньгазі» визначили, хто виграв квиток на концерт Олега Винника

07 Червня 2019, 15:53
У «Волиньгазі» визначили, хто виграв квиток на концерт Олега Винника 1518
У «Волиньгазі» визначили, хто виграв квиток на концерт Олега Винника

Завершилась акція «Волиньгазу», у якій взяли участь півсотні споживачів газу. За допомогою сайту random.org й визначили переможця. Два квитки на концерт популярного українського співака Олега Винника, який відбудеться сьогодні, 7 червня, у Луцьку, виграла лучанка Олеся Власюк.

Нагадаємо, акція тривала з 15 травня до 5 червня. Щоб виграти подарунок споживачі природного газу повинні були зареєструвати «Особистий кабінет» на сайті 104.ua, вподобати сторінку АТ “Волиньгаз” у соціальній мережі Фейсбук, тегнути того, з ким бажають піти на концерт і зробити репост публікації про розіграш.

Переможниця, лучанка Олеся Власюк працює вчителькою початкових класів у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі, займається з дітками з особливими потребами. Про акцію жінка дізналась із соціальної мережі. Каже, що вперше в житті їй усміхнулась удача.

«Не вірила, що сьогодні можна так просто ще й виграти щось. Була дуже подивована, коли дізналась від подруги інформацію про переможця, опубліковану на сторінці «Волиньгаз» у мережі «Facebook». Надзвичайно цій чудовій новині зраділа моя 11-річна донечка Злата, з якою йдемо на концерт Олега Винника, – розповідає переможниця акції Олеся Власюк. – Я люблю активно відпочивати, слухати музику. Концерт – для нас дійсно велика відрада, бо багато часу зараз витрачаємо на ремонт удома».

Пані Олеся зізналась, що показання лічильника газу за травень уже передала через «Особистий кабінет». А ще встановила на смартфон мобільний додаток «Mobile 7104», і за спожитий газ у квітні сплачувала саме через цей онлайн-сервіс. У родині, каже жінка, всі поступово вже перейшли на онлайн-сервіси, бо зручно, оскільки часто в касі чи банках платежі затримували декілька днів, особливо наприкінці місяця.

Інтернет підірвала перша акція від «104.ua» на «Facebook» – у багатьох областях є чимало переможців.

«У січні споживачі газу в Україні встановили абсолютний рекорд передачі показань онлайн. Понад мільйон користувачів сервісу 104.ua передали їх вчасно, з першого до п’ятого числа. Тому й виникла така ідея зробити нашим клієнтам приємний сюрприз, подякувати за лояльність», – зазначив начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Для реєстрації в «Особистому кабінеті» клієнту необхідно вказати номер особового рахунку (розпочинається з 0200ХХХХХХ), суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу та адресу електронної пошти.

 Довідка: Компанія АТ “Волиньгаз” забезпечує безперебійне та безаварійне газопостачання для понад 240 тис. споживачів. В Особистому кабінеті  на сайті 104. ua зареєстровані  майже 50 тисяч клієнтів. Особистий кабінет – це найінформативніший канал для вирішення всіх газових питань, зокрема, подання показників лічильника щомісяця та оплата за газ.  За допомогою чат-боту у Viber7104ua, мобільних додатків 104 Mobile, 104 Mobile Light для смартфонів і іPhone можна керувати п’ятьма рахунками.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024