Що обговорювали на засіданні з питань планування бюджету і фінансів у Локачах

12 Червня 2019, 14:17
1266

У Локачах відбулось засідання постійної комісії з питань планування бюджету і фінансів, дотримання цінової і податкової політики та управління майном комунальної власності.

Зустріч відбулась 10 червня, – інформує Локачинська районна рада.

На засідані обговорили наступні питання:

  • Про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2018 року №33/5 «Про районний бюджет на 2019 рік» та розгляд клопотань про виділення грошей.     
  • Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Локачинської РДА на безоплатну передачу медичного обладнання КНП «Локачинська центральна районна лікарня» Локачинської районної ради.
  • Про надання дозволу Локачинській РДА на здачу в оренду частини приміщення.       
  • Про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл та селища Локачинського району у власність територіальної громади Війницької сільської ради. 
  • Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради для комплексного вивчення організації роботи та фінансування КНП «Локачинська центральна районна лікарня» Локачинської районної ради.
  • Про розпорядження голови районної ради, видане у міжсесійний період.      
  • Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2019 року.  

З усіх питань прийняли відповідні рішення. Також члени комісії доручили виконавчому апарату районної ради підготувати звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України  щодо прирівнення розміру першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери до розміру мінімальної заробітної плати.

Читайте також: У Локачинському районі на зарплати освітянам бракує близько 6 мільйонів гривень.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024