На Рівненщині відремонтують зруйновані негодою мости

13 Червня 2019, 11:39
982 Джерело: http://www.rv.gov.ua

У селах Майків, Федорівка, Русивель, Пашуки та Садове Гощанського району зливи та град, які вирували у районі у травні, пошкодили дороги місцевого значення.

Найбільш пошкоджені мости на дорозі Русивель-Майків-Жаврів-Бочаниця в селах Майків та Федорівка. Негода змила з двох сторін укріплюючі насипи, обвалила грунт, зрушила з місця цементні укріплюючи круги, повідомляють у Гощанській РДА

За експлуатаційне утримання доріг загального користування місцевого значення відповідає управління дорожнього господарства департаменту з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації.

Зважаючи на те, що пошкоджена дорога небезпечна для жителів району та ускладнює доїзд різних служб, голова райдержадміністрації Юрій Ковальчук наполіг, щоб представники управління та проектанти провели виїзне обстеження проблемних ділянок.

Як результат – за два тижні виготовлять технічну документацію із усунення руйнацій та розпочнуть відновлювані роботи. Особливістю робіт буде застосування бетонних гофрованих труб взамін колишніх цементних укріплюючих кругів.

Читайте також:  У Гощі збирають гроші на реконструкцію садиби Валевських



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024