У Луцьку назвали проекти-півфіналісти «Lutsk Challenge Awards 2019»

13 Червня 2019, 13:49
1484

У Луцьку відбувається пітчинг проектів Lutsk Challenge Awards 2019.

13 червня назвали проекти, які потрапили у півфінал.

Нагадаємо, три проекти, які зберуть найбільше грошей – пройдуть у фінал. Четвертого фіналіста оберуть за результатами онлайн голосування на сторінці проекту у Facebook.

ПРОЕКТ №1

Створення сучасного культурного простору «ГаРмИдЕр ангар-stage»

Мета проекту: створення сучасного культурного з креативним дизайнерським оформленням, що буде майданчиком для театральних постановок та показів, мистецьких заходів, презентацій, форумів, навчань, тощо. Більше того, простір буде не просто майданчиком, а творчою лабораторією для генерування сучасних мистецьких форм і продукуватиме ідеї та мистецькі ініціативи, які спрямовані на актуалізацію та вирішення сучасних проблем громади Луцька.

У разі перемоги реалізовуватиме проект команда ГО «Творче об'єднання «Гармидер», що має значний досвід роботи у сфері культури і є організаторами міжнародних фестивалів і різноманітних  культурних ініціатив та проектів.

ПРОЕКТ №2

Центр середньовічної культури

Мета проекту: створення на базі занедбаного приміщення центр Середньовічної культури, який приверне увагу суспільства до культурної та історичної спадщини Волині та України в цілому. Серед запланованих заходів: облаштування «лицарської зали», залу для тренувань, майстерню для виготовлення  та ремонту обладунків, костюмів та зброї.

В разі перемоги проект реалізовуватиме команда луцький лицарів «Айна бера». Відповідальна особа – Сергій Ващук.

ПРОЕКТ №3

«Зелений стадіон»

Мета проекту: створення у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки об’єкту для занять фізичною культурою «Зелений Стадіон». Це поєднані між собою станції в межах парку, які дадуть можливість виконувати різнопланові фізичні вправи на свіжому повітрі. Родзинкою проекту є те, що він націлений на розвиток і набуття навичок орієнтування на місцевості. У результаті кожен лучанин, не залежно від віку та можливостей, зможе безперешкодно, безплатно займатися поліпшенням своєї фізичної форми та подавати гарний приклад молодому поколінню.

В разі перемоги проект реалізовуватиме спортивний клуб «Лучеськ». Відповідальна особа – Дмитро Петрочук.

ПРОЕКТ №4

«Інноваційність методу каністерапії»

Мета проекту: розвивати каністерапію, як інноваційний метод для популяризації освітнього процесу в місті Луцьку, та соціальний аспект, який допоможе в реабілітації людей та дітей з особливими потребами, учасників АТО, та всіх, хто потребує такої терапії. Серед планів – створення команди, відбір волонтерів, навчання спеціалістів, підбір собак та їх навчання, розробка та планування послуг, придбання інвентаря та інформаційна кампанія, відкриття школи «DOGTOR».

У разі перемоги проект реалізовуватиме команда «Джем ШМ» в особі Анни Павлось.

 

ПРОЕКТ №5

Центр іпотерапії, кінно-спортивна школа верхової їзди «Ромашка»

Мета проекту: створення центру іпотерапії і верхової їзди «Ромашка» для дітей з різними психо-фізичними особливостями, дорослих – після перенесення травм, внаслідок хвороби чи нещасних випадків, дітей і дорослих, яких навчатимуть верховій їзді. Зокрема, за гроші гранту ГО планує закінчити внутрішньо-ремонтні роботи у приміщеннях при конюшні, облаштувати  прибудинкову територію, утеплити фасад, придбати обладнання для коней та провести інформаційну кампанію.

У разі перемоги реалізовуватиме проект Волинська обласна громадська організація дітей-інвалідів «Сильні діти» в особі Володимира Луцика.

ПРОЕКТ №6

«Соціальні контейнери»

Мета проекту: допомога соціально незахищеним верствам населення з одночасним формуванням в громадян різного віку бажання допомагати бідним людям, ділитися одягом та взуттям з тими, у кого нема можливості придбати необхідні речі. Серед запланованих заходів: встановлення соціальних контейнерів в місті для збору одягу, взуття, іграшок та книг, винайм автомобіля для збору речей з наповнених контейнерів, оренда постійного приміщення для зберігання, фасування та роздачі одягу.

У разі перемоги проект реалізовуватиме Олена Кравчук, яка координує та втілює проект з 17 грудня 2016 року.

ПРОЕКТ №7

Незалежне громадське Луцьке радіо

Мета проекту: розвиток першого міського онлайн радіо Луцька. Серед запланованих заходів – залучення нових ведучих, організація промо кампанії для розширення аудиторії та збільшення можливості інтерактиву зі слухачами, створення інтерактивного ефіру та організація медіашколи для підлітків на базі радіостанції.

В разі перемоги проект реалізовуватиме ГО «Асоціація журналістів Західної України» в особі керівника радіо – Олександра Бугаєнка.

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024