Гурт «Антитіла» дасть чотирьохгодинний концерт

18 Червня 2019, 18:13
2223

Гурт «Антитіла» цього року подарував своїм слухачам неймовірний подарунок, який ніхто від них не очікував – стадіонний тур містами України. Під час концертного туру музиканти презентували новий музичний альбом – HELLO. Також цей тур присвячений десятиріччю творчої діяльності колективу. Справжнє музичне свято триватиме чотири години.

Про це розповідає один із найнадійніших квиткових операторів країни TicketsBox. Саме на сайті цього сервісу користувачі можуть придбати квитки, перейшовши за посиланням https://antytila.ticketsbox.com/.

Довгоочікувана подія сезону – концерт гурту «Антитіла»

До цього стадіонного виступу команда колективу готувалась майже два роки. Така масштабна підготовка була спрямована на те, щоб концерт міг легко запалити серця кожного, хто буде присутній на стадіоні, навіть найлінивішого. Завдяки неймовірному світловому шоу та потужному звуку live-шоу буде найяскравішим за увесь концертний сезон. Для створення крутого виступу використовують найкращу апаратуру та устаткування з Італії. Також публіку здивує унікальна сцена напівкруглої форми – її ширина 40 метрів, а висота 15 метрів.

Артисти виконають свої найкращі композиції з попередніх альбомів, а також нові пісні з альбому HELLO. Крім цього, гурт підготував для публіки нереально крутий сюрприз – презентацію нової пісні, яку музиканти записали разом із британським гуртом Clean Bandit.

Спеціальними гостями свята будуть: польський рок-колектив CHEMIA та відомий український виконавець MELOVIN. Як завжди https://antytila.ticketsbox.com/ подарують публіці свої неймовірні емоції, якісний звук та свою запальну музику. На сайті TicketsBox є квитки на концерт гурту, що подарує незабутні враження. Саме це може надихнути на щось неймовірне, тому поспішайте, адже квитки на осінні виступи музикантів розтають під гарячим літнім сонцем.

Якщо ви ще не були на концерті гурту «Антитіла» на стадіоні, тоді поспішайте, адже залишилось лише два міста, де колектив не виступав:

  • 24 серпня у Одесі;
  • 17 листопада у Києві.

Неймовірне шоу просто неба організоване для Вас із друзями. Концерт буде незабутньою подією, адже те, як в унісон б’ються серця кількох тисячі глядачів під пісні улюблених артистів не можна забути. «Антитіла» – найсучасніший український колектив, який відомий слухачам далеко за межами нашої країни чекатимуть на зустріч саме з Вами. Тому швиденько переходьте за посиланням https://antytila.ticketsbox.com/, доки ще ціни на квитки не збільшили.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024