Жителька Локачинщини започаткує власну справу завдяки центру зайнятості

20 Червня 2019, 09:51
1083

Жителька району Жанна Вільчинська отримала одноразову виплату із безробіття для зайняття підприємницькою діяльністю.

Жінка успішно захистила свій бізнес-план, – про це повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Одноразова виплата допомоги із безробіття для організації підприємницької діяльності, що затверджена Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» для багатьох безробітних є шансом реалізувати свій творчий потенціал, будучи корисним суспільству.

У Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулось засідання комісії, на розгляд якої представили роботу у сфері торгівлі: «Роздрібна торгівля жіночою білизною».

В результаті розгляду бізнес-плану, члени комісії рекомендували здійснити виплату одноразової допомоги із безробіття для започаткування власної справи.

 

Коментарі
20 Червня 2019, 14:52
Чінуші геть подуріли, якщо на базарників гроші вбухують...<br/>Стопудово там шось нечисто. Якась своячка якогось міні-начальника, не інакше.<br/>Зате який АПЛОМБ подачі! Яка бравада)) Ніби всьо, от сьогодні вже людей чинушня почала мати за людей, а не за свиней...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024