Рожищенські ОСББ можуть отримати 200 тисяч гривень

20 Червня 2019, 15:29
772

Рожищенська міська рада оголосила конкурс з відбору проектів, спрямованих на фінансування заходів Програми сприяння та розвитку ОСН, серед яких ОСББ міста.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Конкурс оголоcили у таких категоріях:

1. «Енергоефективність та енергозбереження» (заміна старих вікон  і дверей на енергозберігаючі; утеплення приміщень соціальної сфери та житлових будинків; заміна систем опалення; заміна систем освітлення приміщень та вулиць у населених пунктах; впровадження інших інноваційних енергозберігаючих технологій);

2. «Чисте довкілля та добробут громади» (благоустрій територій громади, будівництво та реконструкція водозабірних споруд, водопровідних та каналізаційних очисних споруд із застосуванням новітніх технологій та обладнання; упорядкування зон санітарної охорони джерел питного водопостачання; впровадження технологій та обладнання установок доочищення питної води; облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів; здійснення інших заходів, спрямованих на поліпшення екологічної ситуації на території громади);

3. Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді.

4. Електрифікація житлових масивів.  Граничний обсяг фінансування одного проекту за рахунок бюджетних грошей – не більше 200 тисяч гривень (не повинен перевищувати 50 відсотків у категоріях «Енергоефективність та енергозбереження» та «Чисте довкілля та добробут громади», не перевищувати 75 % у категорії «Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді» та не повинен перевищувати 30 % у категорії «Електрифікація житлових масивів»).

Конкурсні пропозиції приймають з 20 червня до 20 липня за адресою: місто Рожище, вул. Незалежності, 60 (Рожищенська міська рада).

До  участі  у Конкурсі допускають, проекти подані органами самоорганізації населення та об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, зареєстрованих в установленому порядку.

З Положенням про конкурс, конкурсною документацією, формою заяви на участь у конкурсі, вимогами до розроблення проектів та програм, додатковими коментарями можна ознайомитись на офіційному сайті Рожищенської міської ради.

За додатковою інформацією звертатись за номером телефону 2-18-53.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024