На Володимирщині затримали рибного браконьєра

20 Червня 2019, 13:22
На Волині затримали рибного браконьєра 839
На Волині затримали рибного браконьєра

На Володимирщині рибний браконьєр завдав шкоди на понад 2 тисячі гривень.

Про це повідомили у прес-службі Волинського рибоохоронного патруля.

16 червня патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на ставку, поблизу сіл Суходоли та Ласків Володимир-Волинського району Волинської області.

Приблизно о 21:00 затримали порушника, який виловлював рибу забороненим знаряддям лову – двома риболовецькими сітками. У сітках знаходилась така риба: плітка – 28 штук, окунь – 8, карась звичайний сріблястий – 2.

Рибним запасам України завдана шкода на 2,55 тисяч гривень.

Під час виявлення порушення, чоловік чинив опір, а саме намагався втекти з місця події, шарпав інспектора за одяг, надавав неправдиві анкетні дані. За цим фактом на місце події викликали наряд Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

На особу оформили протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи скерували до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданих збитків.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення – прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Довідково: За опір працівникам рибоохоронного патруля громадяни несуть кримінальну відповідальність – штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт від трьох до шести місяців чи обмеження волі до чотирьох років, або позбавлення волі до двох років.

Читайте також: Володимирчан попереджають про грози та град






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024