У Луцьку підприємиць вчили розвивати свій лідерський потенціал

20 Червня 2019, 18:17
фото ілюстративне 1541
фото ілюстративне

Волинська торгово-промислова палата спільно з #Canada_Ukraine Trade and Investment Support project – CUTIS та за підтримки Волинського центру розвитку місцевого самоврядування провели інформаційну зустріч «Розширення економічних можливостей жінок».

Захід відбувся 20 червня, – про це повідомляють на сторінці відомства ВТПП у Facebook.

Учасницями події, були жінки – представниці експортно-орієнтованих підприємств, а також зацікавлені особи, які вкладають свій час у себе та в свої знання.

Зустріч стала частиною серії семінарів SheChampion, головною метою яких є створення простору для ділових жінок, для розвитку їх лідерського потенціалу, навчання та обміну досвідом з іншими жінками, які займаються міжнародною торгівлею.

Основну мету заходу досягнули. Адже, проаналізували перешкоди та можливості розширення економічних можливостей жінок-підприємниць, отримали досвід виходу на іноземні ринки та найголовніше – це підвищили особисті якості кожної учасниці в питаннях ведення переговорів та продажів.

Презентацію гендерного аналізу малого та середнього бізнесу у 5-ти галузях, представила Віра Поровська, експертка з гендерних питань проекту CUTIS, та провела майстер-клас «Продажі та мистецтво переконувати».

Ірина Галімська, начальниця відділу зовнішніх зав’язків Волинської ТПП, розповіла про особливості ведення бізнесу з Канадою.

Присутні почули історію успіху Волинського підприємства ТзОВ «Дари Волині» від Тетяни Пилипович.

Іван Шевчук, директор Волинської філії ПАТ «Укрпошта» говорив про «E-eкспорт: від мрії до перших продажів».

«Долучайтеся до наших заходів, ми завжди вам раді!», – пишуть організатори.


























 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024