Ремонт дороги «Локачі – Новий Загорів» – на стадії завершення

21 Червня 2019, 13:24
1313

З 12 червня тут знову запрацювала техніка підрядної організації – «Луцькавтодор-сервіс».

Як зауважує майстер дільниці №2 Василь Павлось, в четвер – 20 червня, планували завершення вкладання асфальтобетону (загальна довжина – 1,9 кілометрів). А далі дорожники візьмуться за укріплення узбіч, облаштування водовідведення. Також, як і на раніше відремонтованій ділянці цього автошляху, встановлять нові знаки, відбійники, нанесуть розмітку.

Нагадаємо, що відповідні роботи на дорозі місцевого значення, яка веде до одного із семи чудес Волині – Новозагорівського монастиря, і сполучає три села Старозагорівської сільської ради та одне Дорогиничівської з райцентром, розпочали ще торік – в серпні-вересні. Згідно з проектно-кошторисною документацією, асфальт мали покласти на відрізку 6,3 кілометрів. Та виділених з державного бюджету грошей не вистачило (тоді було 15 мільйонів субвенції з дорожнього фонду). Дорогу зробили лиш трохи далі за Низькі Цевеличі – загалом 4,4 кілометри.

Власники транспорту та шофери рейсових автобусів (таких у цьому напрямку курсує аж три) тішились якісною асфальтівкою і, звісно ж, сподівались, що таку вкладуть далі – до Локач. І це, всупереч настроям скептиків, таки відбулось.

Читайте також: У Війниці провели ямковий ремонт дороги.


Павло КОСТЮЧКО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024