У Нововолинську спирте продавали з порушеннями

21 Червня 2019, 15:34
Фото ілюстративне 1089
Фото ілюстративне

Про порушення під час продажу спиртного в Нововолинську поінформували небайдужі громадяни.

Внаслідок фактичних перевірок суб’єктів господарювання, під час операції «Акциз-2018» 18 червня у. Нововолинську працівники управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області встановили факти зберігання алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка, які вилучили працівники Нововолинського ВП ГУНП у Волинській області.

Окрім цього, встановлені факти роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни на такі напої.

Такий  результат став можливим завдяки небайдужості громадян, які  своєчасно поінформували про порушення під час реалізації підакцизної продукції в місті.

В ГУ ДФС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номерами телефонів у Луцьку (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області), або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантують).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024