Жителя Рівненщини не пустили за кордон через несплату аліментів

24 Червня 2019, 09:01
Фото ілюстративне 1067
Фото ілюстративне

Після того, як жителя Демидівського району прикордонники повернули додому, він сам прийшов до виконавчої служби й сплатив кількатисячний борг аліментів.

В Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області інформують, що громадянин майже рік не платив аліментів трьом малолітнім дітям. За кілька місяців сума заборгованості сягнула понад 32 тисячі гривень. 

«На утримання кожної дитини батько повинен платити тисячу гривень, на всіх – понад 3 тисячі щомісяця. Оскільки довгий час грошей не перераховував, до громадянина застосували обмежувальні заходи: арештували майно, направили чотири постанови про тимчасові обмеження, а також повідомлення стягувачу про порядок звернення до органів досудового розслідування з заявою про притягнення до кримінальної відповідальності за статтею 164 КК України неплатника аліментів», – повідомляють у відомстві. 

Після невдалої спроби перетину кордону чоловік прийшов до відділу ДВС, щоб з'ясувати причину повернення. На боржника склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статтею 183-1 КУпАП. Після чого на депозитний рахунок відділу ДВС надійшли гроші в розмірі 32,4 тисячі гривень у якості погашення заборгованості виплати аліментів. 

Читайте також: Чи безпечно купатися на Демидівщині

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024