«Modern-Expo» відкрили гіпермаркет у Азейбарджані

25 Червня 2019, 15:09
2334

Компанія «Modern-Expo», провідний виробник та постачальник комплексних рішень для ритейлу, продовжує розширювати географію проектів. Відбулося офіційне відкриття гіпермаркету «RAHAT Market», що у Забраті, Азербайджан.

Про це повідомляють на сайті компанії.

За 10 років існування бренд «RAHAT Market» здобув гарну репутацію на азербайджанському ринку. Високий рівень обслуговування, затишна атмосфера та лояльні ціни вже давно у пріоритеті компанії. Асортимент мережі не обмежений продуктами харчування. У магазинах є електроніка, іграшки, меблі, спортивний та повсякденний одяг. Про діток тут теж подбали. Більшість магазинів «RAHAT Market» мають дитячі кімнати, де найменші відвідувачі можуть відпочити від дорослого шопінгу.  

Гіпермаркет у Забраті – це перший спільний проект «Modern-Expo» та «RAHAT Market». Завдяки тому, що компанія надавала кастомізовані рішення, швидко реагувала на запити та надавала експертні консультації, кейс став надзвичайно успішним.

Гіпермаркет, площею 5 тисяч квадрптних метрів, оснащений сучасними торговими і складськими стелажами та високоякісними касовими боксами. Щоб створити максимально комфортні умови для покупців, у зоні «Косметика» використані стелажі з підсвіткою та лайт-панелі. Інтер'єр гіпермаркету вдало доповнили рішення для хлібних стелажів преміум-класу. Враховані також побажання клієнта стосовно структури ДСП.

Великий формат магазину дозволив використати максимально велику кількість високотехнологічних рішень. Одним із таких стали спейс-поли для ІТ-обладнання на касових боксах. Це перше таке рішення «Modern-Expo» в Азербайджані.

Співпраця «RAHAT Market» та «Modern-Expo» не обмежиться гіпермаркетом у Забраті. Відкриття наступного об’єкту планують вже у кінці 2019 року.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024