На Волині працюють над створенням єдиної рекреаційної туристичної мережі

24 Червня 2019, 15:58
фото ілюстративне 966
фото ілюстративне

Сьогодні під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутати розглянули за підтримали проєкт рішення про затвердження типового договору про співробітництво між Луцькою міською радою та Боратинською і Княгининівською об’єднаними територіальними громадами у формі реалізації спільного проекту.

Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

Як повідомив заступник директора департаменту економічної політики Сергій Омельчук, минулого тижня у Луцьку працювали експерти Інституту громадянського суспільства. Вони ознайомились із рекреаційними об’єктами Луцька та навколишніх ОТГ в межах реалізації проєкту «Створення сприятливих умов для розвитку підприємництва через спільну рекреаційну мережу Луцька та прилеглих сільських громад».

У цьому проєкті заплановане створення рекреаційної зони із збереженням унікальної флори та фауни на Омелянівських ставках у Луцьку, реконструкцію «Музею історії сільського господарства Волині» (Скансен), що у селищі Рокині та «Музею бджільництва» у селі Баїв. Зараз виникла необхідність, аби депутати ухвалили рішення про типовий договір про співробітництво між Луцьком та зазначеними ОТГ, аби проєкт взяв участь у конкурсі секторальної підтримки від Державного фонду регіонального розвитку.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024