В Іваничах відбувся семінар для роботодавців

26 Червня 2019, 11:27
В Іваничах відбувся семінар для роботодавців 894
В Іваничах відбувся семінар для роботодавців

В Іваничівському центрі зайнятості відбувся семінар для роботодавців району на тему «Дотримання вимог законодавства про працю України з метою посилення співпраці з роботодавцями, яка спрямована на легалізацію ринку праці». 

Про це повідомляють на сторінці Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Впродовж семінару інспекторка Тетяна Мельникова звернула увагу на питання захисту прав працівників, своєчасності та повноти виплати заробітної плати, дотримання державних гарантій працівників, належного оформлення трудових відносин та недопущення нелегального працевлаштування. Окрему увагу інспекторка виділила видам відповідальності за порушення законодавства про працю та сумам штрафів у випадку виявлення порушень трудового законодавства.

Фахівці Іваничівського центру зайнятості поінформували учасників семінару про комплекс послуг служби зайнятості для роботодавців, зокрема щодо компенсації роботодавцям витрат на оплату праці працевлаштованих безробітних та компенсації єдиного внеску, робіт тимчасового характеру, можливості організації стажування на робочому місці, зокрема, надали роз`яснення щодо оформлення трудових відносин.



Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024