Як будуть платити зарплату освітянам Іваничівського району

Як платитимуть зарплату освітянам Іваничівського району

25 Червня 2019, 16:44

Про виплату заробітної плати освітянам Іваничівського району говорили на нараді в РДА.

Про це повідомляють на сайті Іваничівської РДА.

Нарада відбулася 24 червня під керівництвом голови районної державної адміністрації Лілії Кревської

Для виплати заробітної плати з нарахуваннями педагогічному персоналу загальноосвітніх шкіл на 2019 рік запланували понад 9,3 мільйонів гривень освітньої субвенції з державного бюджету. У січні–червні отримали понад 5,7 мільойнів гривень освітньої субвенції, або 61,6 відсотка до річного призначення. Незабезпеченість асигнуваннями на заробітну плату з нарахуваннями педагогічних працівників – 272,5 тисяч гривень.

Виплата заробітної плати іншому персоналу шкіл відбувається за рахунок фінансування дотації з обласного бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти за рахунок додаткової дотації з державного бюджету. За рахунок цих грошей на оплату праці з нарахуваннями іншому персоналу шкіл у 2019 році запланували 1,3 мільйона гривень, з яких у січні –червні  використали 1,1 мільйона гривень, тобто 87,4 відсотка до річного призначення. Залишок асигнувань до кінця року – 166,3 тисяч гривень. У цілому для забезпечення своєчасної і в повному обсязі виплати заробітної плати іншому персоналу загальноосвітніх шкіл у 2019 році необхідний додатковий ресурс – 839,2 тисяч гривень.

За підсумками наради голова районної державної адміністрації Лілія Кревська дала доручення в.о. начальнику відділу освіти та молоді райдержадміністрації Жанні Кебі спільно із бухгалтерією та директорами шкіл району детально проаналізувати фінансовий стан кожної установи і надати пропозиції щодо вирішення цього питання.