Онкохворій шачанці потрібні гроші на пересадку кісткового мозку

01 Липня 2019, 15:41
1028

Вчителька Положівської школи, шачанка Наталія Рафальська, яка три роки бореться з хворобою, потребує грошей на операцію.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала її донька Іванка. У дописі вона подає історію боротьби з хворобою, розповідає про те, як і скільки вартувало лікування та просить небайдужих подарувати їй здорову маму. 

Подаємо допис без змін:

«Дізнались ми про мамину хворобу у жовтні 2016 року. Тоді мамі давали від сили декілька місяців життя, але Бог змилувався і розпочалась наша боротьба!

Спочатку лікування в Білорусі, де за пів року мамі сказали - здорова! Але вже у вересні 2017 – діагноз ранній рецидив! І ми вже вирішуємо лікуватись в Києві! В НІР - Національний Інститут Раку.

Тоді нам озвучили – високодозна хімія + пересадка кісткового мозку... 

Але знову щось пішло не так, і мамі потрібно було капати дороговартісний «Адцетріс». Вже на той час ми витратили на лікування близько 3 тисяч доларів... І за «Адцетріс» ми заплатили теж орієнтовно 120 тисяч гривень. І ми потрапили в програму…

Але перші 6 вливань мамі капали додатково препарат за 700 доларів. Тобто 700*6=3,2 тисячі доларів...

І тут, як сніг на голову, «Адцетріс» перестав допомагати, потрібна терапія «Кейтрудою»! 

При «Кейтруді» програм лояльності немає, окрім акції, де друга пляшечка є безплатною. Дякуючи Богу! Зараз на лікування «Кейтрудою» ми витратити вже 15 тисяч доларів. Скільки ж ще потрібно буде вливань??? Надіюсь, одне, і мама буде готова до пересадки! 

Аутопересадка кісткового мозку в Україні вартує 10 тисяч доларів – це в рази дешевше, ніж за кордоном, але суму на пересадку ми не зібрали зовсім ще... 

Тому я і звертаюсь до вас – кожен ваш репост, кожна ваша гривня дає мамі шанс на життя! Ніхто з вас нам нічого не винен! Але за час збору фінансів я побачила, скільки у світі добрих людей! Можливо, хтось із вас знає фонди допомоги – це для нас дуже важливо.

На додаток скажу: мама не любить, коли її називають хворою, жаліють! Вона просить нас продовжувати радіти життю разом з нею! І ми робимо все для її усмішок!

Прошу Вас вкотре - подаруйте мені здорову маму!», – йдеться у дописі.

4149 4996 4046 4580 - Рафальська Наталія.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024