Депутат з облради пообіцяв фінансову допомогу сім'ї з Рожищенщини, у якої згоріло помешкання

02 Липня 2019, 09:44
1827

Вячеслав Рубльов, кандидат в депутати від партії «Слуга народу», зустрівся з жителями села Кроватка, щоб вивчити їхні проблеми та при можливості допомогти.

Село Кроватка із Копачівської ОТГ Рожищенського району має невелику кількість жителів. Школа в населенному пункті не функціонує, учні навчаються в сусідньому селі Березолуки. Клуб теж не працює. На території населеного пункту діючим залишився тільки ФАП та невеликий магазин для потреб жителів. 

Вячеслав Рубльов, кандидат в депутати від пратії «Слуга народу», зустрівся з жителями села, щоб вивчити їхні проблеми та при можливості допомогти. 

Завідувачка сільського ФАПу Людмила Борода запитує про те, як зберегти їхній лікувальний заклад, щоб надавати людям ефективну медичну допомогу. Мовляв, чи не щодня місцеві побоюються, що залишаться ще й без ФАПу.

Та чи не найбільше, чим переймаються жителі села, це допомога їхньому односельчанину Олександру Петруку, на обійсті в якого 28 червня була пожежа. Кажуть: вогонь знищив будинок, усе майно та документи. 

«У нашій країні відбуваються реформи відразу за кількома напрямками, але кожна з них не враховує іншу при проведенні змін, – інформує кандидат в депутати Вячеслав Рубльов. – Для збереження лікувального закладу, силами громади варто створити пункт медико-санітарної допомоги. А щоб допомогти жителю села, в якого відбулась пожежа, я, як депутат Волинської обласної ради, з власного депутатського фонду виділю необхідні гроші та докладу усіх зусиль, щоб залучити благодійників. Адже благополуччя кожного жителя Волині важливе».

Кандидат переконаний: населені пункти в області потребують відновлення та розвитку. 

«Повинні відновлювати школи, садочки, клуби, медичні заклади, активно контролювати вивіз сміття та загальну екологічну ситуацію. А це все можливе лише при активній роботі об’єднаних територіальних громад, – зазначає Вячеслав Рубльов. – Нам випав шанс змінити країну, дати можливість молодим людям, які щиро вболівають за подальшу долю України змінювати її. Для цього 21 липня кожен з нас повинен зробити правильний вибір: залишити гірке сьогодні чи обрати яскраве завтра».








Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024