У Шацькому ЦНАПі перші підприємці зареєстрували свій бізнес онлайн

02 Липня 2019, 13:01
730

Підприємці Шацького району скористалися новою послугою відділу ЦНАП Шацької ОТГ.

Про це йдеться на сторінці Шацької ОТГ у Facebook.

Окрім подання звичних заяв, з якими щодня звертаються сюди громадяни – щодо реєстрації/зняття з місця проживання, на отримання різних видів допомоги, державної реєстрації актів цивільного стану тощо, у перший день липня активно використовували наше вільне робоче місце.

Громадяни почали звертатися за допомогою у онлайн-реєстрації свого бізнесу. Комусь потрібна була практична допомога, а комусь лише комп’ютер з доступом до Інтернету. 

Нагадуємо, що у зв’язку з тимчасовою відсутністю державного реєстратора юридичних та фізичних осіб-підприємців у Шацькому ЦНАПі закликають громадян скористатись зручним сервісом від Мін’юсту «Онлайн-будинок юстиції». А про його переваги мали нагоду сьогодні дізнатись усі, хто подавав заяви на реєстрацію ФОП через інтернет.

Тих, хто ще вагається, запрошують відвідати просторе, комфортне приміщення Шацького ЦНАПу, де навіть спека за вікном не відчутна. Тут кожен зможе швидко та самостійно подати онлайн-заяву на реєстрацію свого бізнесу (смт Шацьк, вул. 1 Травня, 2А).

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024