Волиняни у червні сплатили майже два мільярди гривень податків

02 Липня 2019, 17:14
фото ілюстративне 976
фото ілюстративне

У червні 2019 року на Волині сплатили 1,88 мільярд гривень податкових платежів та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що адмініструють органи ДФС.  Таким чином, червень став одним з найспішніших місяців з точки зору мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб позитивна динаміка податкових надходжень, що стабільно утримується щомісяця, була визначальною до завершення фінансового року. Якісний податковий супровід, своєчасне реагування на ризики та дієва і конструктивна співпраця з представниками соціально відповідального бізнесу допоможуть забезпечити фінансами бюджети усіх рівнів з тим, щоб держава та органи місцевого самоврядування отримували ресурс для фінансування заходів з обороноздатності країни та соціально-важливі програми», – зазначає начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів запевнила, що позитивну динаміку податкових надходжень досягають не шляхом посилення податкового навантаження на бізнес, а завдяки більш ефективним заходам у напрямку  детінізації економіки, ліквідації схем мінімізації податкових платежів та своєчасному реагуванню на потенційні зловживання. 

«Саме наша протидія спробам окремих бізнес-структур мінімізувати сплату податків створює рівні конкурентні умови для розвитку підприємницьких ініціатив. Варто відзначити, що податкова культура переважної більшості платників податків Волині досить висока. Тому в питанні мобілізації податкових надходжень ми маємо надійних партнерів, для яких завжди будемо помічниками-консультантами у сфері оподаткування», – поінформувалала Світлана Савчук.   

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024