У Луцьку «короновані» письменники презентують нові романи

03 Липня 2019, 14:28
Фото ілюстративне 2483
Фото ілюстративне

Володимир Лис та Надія Гуменюк презентуватимуть свої нові романи у Луцьку.

Зустріч відбудеться під час дофестивальної частини ІІ Міжнародного фестивалю «Фронтера» 16 липня о 18:00 у книгарні «Є». Цьогоріч світ побачила нова книга «Золотого письменника України» «В’язні зеленої дачі». В центрі роману Юрій Середа, який щойно завершив навчання на економічному та отримав скерування у нікому невідоме провінційне містечко. Понад те, його «замовили» туди, а якась незнайомка ще й попередила про небезпеку. Проте пророцтво справдилося через багато років.

Роман «Вересові меди» Надії Гуменюк – чи не найулюбленіший серед читачів. Наразі його перевидали з доповненням, тож навіть ті, хто вже читав книгу мають нагоду ще раз пережити історію дівчинки-знайди Богдани, яка була закохана в театр та йшла до мрії попри все.

Автори мають чимало нагород у галузі літератури, обоє кількаразові лауреати «Коронації слова». Тож лучан запрошують на презентацію книг та спілкування з відомими письменниками.

1

Організатори фестивалю «Фронтера»: Департамент культури Луцької міської ради, ГО «Мистецьке об’єднання «Стендаль» та громадський діяч Роман Бондарук.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024