У Ратному розподілили ліміти заготівлі ягід чорниці на території району

03 Липня 2019, 16:02
Фото ілюстративне 1295 Джерело: Ulvovi.info
Фото ілюстративне

У райцентрі обговорили питання розподілу лімітів заготівлі ягід чорниці на території району та внесли пропозиції щодо організації контролю за їх заготівлею.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Євген Савлук організував засідання постійно діючої комісії з організації державного контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів. Про це інформує відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Комісія розглянула та затвердила перелік суб’єктів господарської діяльності, які задіяні у сфері заготівлі лісових матеріалів та виділила відповідні ліміти. А саме, ТзОВ «Продхолод – М» (в кількості 40 тонн), приватним підприємцям Василю Гечу (20 тонн), Василю Палію (10 тонн), Миколі Палію (5 тонн).

Крім цього, розглянули та прийняли рішення з питань розподілу обсягів заготівель ягід чорниці між лісокористувачами та видачі лісових квитків на їх заготівлю центром надання адміністративних послуг райдержадміністрації.

Перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук звернув особливу увагу присутніх на конструктивну співпрацю з органами місцевого самоврядування, рекомендував об’єднаним територіальним громадам забезпечити облік заготівлі лісових ресурсів на своїх територіях.

Євген Петрович також запропонував членам комісії створити мобільні групи задля необхідного чіткого контролю, аби представники бізнесу, які закуповують у краян стратегічно важливу для місцевих бюджетів чорницю, працювали прозоро, сплачуючи належні платежі.

Читайте також: Волинські фіскали закликають легально провадити заготівельний бізнес

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024