У Ковелі на харчування учасників конференції з міського бюджету виділили 20 тисяч гривень

04 Липня 2019, 17:01
У Ковелі учасники конференції похарчувалися з міського бюджету на 20 тисяч гривень 1221
У Ковелі учасники конференції похарчувалися з міського бюджету на 20 тисяч гривень

На харчування та за послуги двох координаторів міжнародної конференції, яка відбулася у Ковелі, місцева влада витратила пів сотні тисяч гривень.

Про це йдеться у фінансових документах ковельської мерії.

За харчування учасників конференції, яка відбулася у червні цього року в під час спільного міжнародного проекту «Транскордонні центри діалогу культур Польща-Білорусь-Україна», виконавчий комітет Ковельської міської ради перерахував 20,3 тисяч гривень. Гроші з міського бюджету також отримали і два координатори даного проекту: підприємець із села Лапні Ковельського району Сергій Уніга – 11,7 тисяч гривень та підприємиця Руслана Прус (із Луцька) – 17,3 тисяч гривень.

Нагадаємо, 14 червня у сесійній залі міськради, яку рятувальники хочуть опечатати через грубе порушення вимог пожежної безпеки, відбулось офіційне відкриття конференції-презентації проекту відновлення стадіону «Локомотив».

У цьому році планують завершити перший етап – реконструкцію підтрибунних приміщень спортивної арени, де і буде транскордонний центр діалогу культур. Кошторисна вартість будівництва – 32,5 мільйона гривень. Саме на це Ковель отримав європейські фінанси – 821 тисячу євро. Решту залучать з бюджету міста. Потім налаштують другий і третій етапи, які матимуть свої кошториси. 

Міську владу в цьому проекті представляє колишній консультант мера Олега Кіндера, його однопартієць по «Батьківщині», екс-депутат та багатолітній голова земельної комісії Ковельської міської ради Юрій Конащук (на фото – крайній справа).

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024