Дорожники розпочали ремонт аварійної ділянки між Ківерцями та Рожищем

05 Липня 2019, 12:34
1072

На  ділянці автодороги державного значення Т-03-09 /Т-03-08/ – Дубечне – Стара Вижівка – /М-07/ Турійськ – Рожище – Ківерці – Піддубці – /Н-22/, балансоутримувачем якої є Служба автомобільних доріг у Волинській області, виконують поточний дрібний ремонт.

Роботи здійснюють на найбільш пошкодженому відрізку ділянки цього автошляху, що з’єднує два районних центри – Рожище і Ківерці.  Нещодавно підрядне підприємство ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» відфрезерувало там зношене дорожнє покриття, а сьогодні завершує роботи з влаштування вирівнюючого шару з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Протяжність ділянки дороги, де поточним дрібним ремонтом відновлене дорожнє покриття – майже 2 кілометри. Попереду роботи з підсипання та планування узбіч на цьому об’єкті, – інформують у прес-службі Служби автомобільних доріг Волині. 

Окрім того, з початку тижня на ділянці автодороги Рожище – Ківерці розпочали роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття. Аварійну ямковість ліквідовують силами філій ДП «Волинський облавтодор». Ці роботи виконують за рахунок фінансів, що виділяють з державного бюджету на експлуатаційне утримання автодоріг державного значення, оскільки капітальних видатків на інші види ремонтів на автодорозі Т-03-09 цьогоріч не запланували.







 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024