«Фронтера» розшукує «книжкових» волонтерів

05 Липня 2019, 14:36
1071

Організатори Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» оголошують пошук волонтерів й обіцяють, що буде «складно, але натхненно».

Подія відбудеться 4-6 жовтня в Луцьку, – інформують у мистецькому об’єднанні «стендаЛь».

На три дні до Луцька з’їдуться найвідоміші письменники України та гості з Європи. Серед учасників ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» – Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Юрій Іздрик, Іван Малкович, Макс Кідрук та інші.

«Фактично, ці люди – не просто помічники, вони стануть частиною команди, яка робить найбільшу літературну подію Волині», – зазначила директорка фестивалю Елла Яцута.

За її словами, люди, які пройдуть відбір та будуть волонтерами, отримають чимало переваг. По-перше, неабиякий організаторський досвід, а також зможуть поспілкуватись з улюбленими авторами.

Більше того, для студентів факультету філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки волонтерську роботу у медіа-відділі зарахують, як осінню практику (для спудеїв, які у вересні розпочнуть навчання на 4 курсі за спеціальністю «Журналістика» та «Видавнича справа і редагування»).

У серпні для волонтерів організують тренінги з культурного менеджменту та волонтерської діяльності, під час яких вони зможуть познайомитися з людьми зі схожими інтересами та дізнатися, як створюють фестиваль. 

Триває прийом заявок за напрямками: «Технічний відділ», «Медіа-відділ», «Супровід авторів» (обов'язкове знання англійської/польської мов), «Фото- /відеозйомка» та «Дитяча сцена». Потрібно заповнити гугл-форму: https://bit.ly/2LCnDhI.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024