Волиняни сплатили рекордну суму податків

08 Липня 2019, 17:31
855

Червневий внесок волинян до бюджетів усіх рівнів з легальних доходів – 409 мільйонів гривень ПДФО. А загалом з початку року в області сплатили 2,31 мільярди гривень податку на доходи фізичних осіб.

Про інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області. 

«Це той позитив, який до власних здобутків може занести кожен, хто  працює легально. Варто висловити особливу подяку волинським роботодавцям, які поважають закон і шанують своїх працівників. Завдяки соціально відповідальним платникам податків кожна друга гривня у бюджетних надходженнях – це податок на доходи фізичних осіб», – зазначає начальниця Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук

Як запевнила керівниця волинських фіскалів, понад півтора мільярда гривень зі сплаченого волинянами ПДФО протягом першого півріччя 2019 року скерували до місцевих бюджетів, а 517,7 мільйона гривень – до держбюджету.

«Як бачите, фінансування програм територіальних громад соціально-економічного спрямування безпосередньо залежить від податкової культури та дисципліни працедавців і активної громадянської позиції найманих працівників. А це означає, що лише легальне підприємництво з офіційними робочими місцями гарантує бюджетний успіх та розвиток територіальних громад. Просимо керівників органів місцевого самоврядування врахувати цей момент та обов’язково дбати про діяльність бізнесу у правовому полі», – зауважила Світлана Савчук.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024