Досягнення, висновки та плани: у Горохові обласна служба зайнятості відзвітувала за півріччя

11 Липня 2019, 13:23
1547

Під головуванням директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка у Горохові 9 липня відбулася нарада директорів базових центрів зайнятості та філій ВОЦЗ.

До вітального слова долучились представники влади Горохівщини. Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

«Я дуже рада бачити вас усіх у нашому районі. Дійсно, служба зайнятості Волинської області дієва, помітна, а головне – її робота дає позитивний результат для району. Дякую і сподіваюся на продовження нашої активної співпраці», – звернулася до присутніх голова Горохівської районної державної адміністрації Юлія Гринчук.

За результативну співпрацю зі службою зайнятості присутнім представникам організації подякували й голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк та Горохівський міський голова Віктор Годик.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк, звітуючи за шість місяців роботи, зазначив:

«Реальний результат буде лише при правильному плануванні і професійному підході до виконання поставлених завдань. Закриваючи півріччя, ви вже маєте бачити підсумки роботи за весь рік. Плануйте кожен свій крок і впевнено рухайтеся до поставленої мети!»

Про підсумки роботи у першому півріччі 2019 року в цифрах і фактах розповіли заступники директора ВОЦЗ Тетяна Мов’як і Тарас Семенюк. Детальніше зупинились і на «гарячому» в діяльності служби зайнятості питанні – впровадженні Інституту кар’єрного радника.

«Реалізовуючи щось нове, ми повинні аналізувати ефективність чи неефективність своєї роботи, визначати сильні сторони і працювати над усуненням недоліків. Сьогодні ми продовжуємо працювати над впровадженням інституту кар’єрного радника. На 1 липня в обласній службі зайнятості повноцінно функціонують 74 фахівці, які працюють над цим», – зазначив начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Валерій Вавренчук.

Провідний інспектор з питань запобігання та виявлення корупції ВОЦЗ Ігор Лещенко поінформував присутніх про конфлікт інтересів, його наслідки та шляхи уникнення.

Директорка Горохівської районної філії Ірина Рабінська розповіла колегам про специфіку співпраці з роботодавцями району щодо здійснення робіт тимчасового характеру.

«Завжди й в усьому важливий професійний підхід до виконання завдань. Маємо, що аналізувати і маємо, на чому ставити акценти. Перше півріччя 2019 року минуло загалом успішно. Перегортаємо цю сторінку і продовжуємо якісно працювати на високі результати», – резюмував Роман Романюк.























 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024