Рожищани відстежують роботу дорожників на вулиці Калнишевського

15 Липня 2019, 14:05
825

Рожищани активно відстежують, як тривають роботи з ремонту дороги на вулиці Калнишевського у місті.

Нагадаємо, ремонт розпочали у понеділок, 8 липня. За результатами тендеру, переможцем, який виконає роботи з укладання асфальту, визнали ПП «Тран-Дор-Сервіс». Вартість робіт – понад 1,2 мільйона гривень. Довжина ділянки – 457 метрів, ширина покриття – 4 метри. Зроблять, зокрема, облаштування дорожнього одягу з асфальтобетонної суміші товщиною 5 сантиметрів, влаштування з’їздів та ремонт горловин оглядових водопровідних колодязів.

За етапами роботи дорожників уважно стежать жителі міста Рожище. Люди залишають багато коментарів на цю тему у мережі. Також на пошту нашого видання рожищанка Тетяна надіслала світлини. Жінка цікавиться, чи нормально те, що на дорозі вже утворились ями.

«Роботу ще не закінчили, а вже є ями. Це нормально, що у подушці під дорогою утворюються ями? І цікаво, чому вулицю роблять частково?», – пише жінка.





Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

***
Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024